Collectie Herfst & Winter

De nieuwe collectie Herfst &Winter voor meisjes bestaat uit jassen, jurken, culotte broeken, blouses, overgooiers en mutsen.  Leverbaar in de maten 92 t/m 128. De must-have kleuren Winter Whites, Dark amber en Classic Camel van dit seizoen, zie je in deze nieuwe collectie volop terug komen. Deze prachtige tinten vertegenwoordigen vernieuwing, hoop, levenslust, vrolijkheid en duurzaamheid. De stoffen waarvoor we hebben gekozen zijn wol, corderoy, Alpen fleece, tricot, flanel, gewatteerde voering en babycord.
De  nieuwe collectie van Kinderkleding Eigenzinnig biedt comfortabele kleding die heerlijk draagbaar is.  Ook  romantische details in de vorm van ruches zijn in de collectie verwerkt.
Nieuw zijn de diverse modellen mutsen , speciaal gebreid voor deze collectie.

Een totale collectie maken van duurzame stoffen waarbij rekening is gehouden met omgeving en milieu en samenwerking met bedrijven die gericht zijn op recycling van textiel staan boven aan de lijst. Daarnaast  vindt Kinderkleding Eigenzinnig het ook belangrijk om mensen uit de maatschappij deel te laten nemen aan haar producten en projecten.
Samen werken aan een toekomst gericht op een leefbare planeet voor iedereen!

 

DESIGN: STEVEN VAN VELZEN | V87.DESIGN
FOTOGRAFIE: CLAUDIA  VAN DEN DRIES

© 2021,  Kinderkleding Eigenzinnig

© 2014 - 2022 Kinderkleding Eigenzinnig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel