Kinderkleding Eigenzinnig

Made by Kinderkleding Eigenzinnig! Dichtbij Tilburg beter bekend als de Textielstad van Nederland.
Kinderkleding Eigenzinnig gaat voor mode die passend is in elk tijdsbeeld ; modern met een vleugje nostalgie. Ofwel kinderkleding met een eigentijds klassiek design, vanuit passie en met liefde voor het kind gemaakt. Eigenzinnig omdat het net even anders is, want ieder kind is namelijk uniek en heeft een eigen persoonlijkheid; daar hoort ook een exclusief ontwerp bij.
Mode waarin kinderen kunnen wegdromen, een reis kunnen maken door de tijd of zomaar in de wereld van fantasie en magie kunnen stappen. Elk decor past bij de tijdloze kinderkledinglijn.
Kinderkleding Eigenzinnig staat voor ambacht en maatwerk!
Daarnaast vindt Kinderkleding Eigenzinnig het ook belangrijk om mensen uit de maatschappij deel te laten nemen aan haar producten en projecten.
Duurzame stoffen waarbij rekening is gehouden met omgeving en milieu en samenwerking met bedrijven die gericht zijn op recycling van textiel staan boven aan de lijst in de toekomst. Een toekomst gericht op een leefbare planeet voor iedereen!

 

Collectie najaar & winter 2019-2020

De eerste collectie, speciaal voor meisjes, neemt ons mee naar Engeland en laat invloeden zien uit 3 verschillende stijlperioden.
De Victoriaanse stijl door Queen Victoria geïntroduceerd met kraagjes, ruches, kantjes en een klassieke snit. Sober en ingetogen.
De Romantiek waarin lieflijkheid, dromen en fantasie centraal staan.  Waarbij gevoel, originaliteit, expressie van het individu een belangrijke plaats innemen.
Het Engelse landschap met  zijn glooiende heuvels, prachtige bloemen en korenvelden. De warme kleuren die je terugziet in landschapsschilderijen, tuinen, cottages en stoffen.
Kenmerkend voor de ontwerpen zijn een mooie snit en tijdloos karakter. Wat opvalt is het oog voor detail en afwerking. Daarbij komt nog dat alle ontwerpen op maat zijn gemaakt.
De collectie najaar en winter bestaat uit 12 jurken en 7 jassen. Leverbaar in de maten 92 tot en met 128. Alle jurken en jassen hebben een bijpassende Engelse meisjesnaam.

 

 

 
  

 


 

© 2014 - 2019 Kinderkleding Eigenzinnig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel